Bodrogköz Kincsei Bölcsőde - Cigánd
Bemutatkozás PDF Nyomtatás E-mail

2012. szeptember 03-án nyitotta meg kapuit bölcsődénk, ahol 20 hetes kortól 3 éves korig gondoskodunk a gyermekek elhelyezéséről 2 csoportszobánkban.

A gyermekeket csodás környezet, füves játszókert, nagymozgást fejlesztő játékok (hinta, csúszda, mászókák), és tornaterem várja. A csoportszobák igényes díszítése, játéksarkok kialakítása a gondozónők ízlését dicséri. A csoportszobák gyermekközpontúak, tágasak, világosak, otthonosan berendezettek, mindkét csoportszoba rendelkezik terasszal, ahol lehetőség nyílik a gyerekek számára a mindennapi szabad levegőzésre.

A játékeszközök a gyermekek életkori sajátosságainak és egyéni fejlettségi szintjüknek megfelelően vannak összeválogatva. A gyermeköltözőben barátságos környezet fogadja a bölcsődébe érkező és távozó kisgyermekeket és a szülőket. Minden gyermeknek jellel ellátott szekrény biztosított a ruhák és egyéb használati eszközök tárolására.

A bölcsőde faladata a napközbeni kisgyermek ellátása és a magas színvonalú gondozó-nevelő munka biztosítása. Arra törekszünk, hogy a szülőkkel együttműködve jó hangulatú, családias légkörű, otthonos, szakmai elvárásoknak megfelelő gyermekcsoportokat működtessünk, ahol biztosított a gyermeke harmonikus fejlődése.

 

 

 

  Free joomla templates, domain name check.

Névnap

Ma 2018. szeptember 20., csütörtök, Friderika napja van. Holnap Máté és Mirella napja lesz.

Statisztika

Tagok : 1
Tartalom : 12
Tartalom találatai : 24186

Ki olvas minket?

Oldalainkat 3 vendég böngészi
p1010118.jpg